Posted by: Arimas Artadi | July 21, 2010

First Experience In World of Professionals

Just a while ago I got hired by a good company. My first project in this company was not my speciality, which is game programming and mobile device programming, it was a web programming.

Having only minimum knowledge on php and minimum time of development, we use dot net and Umbaco CMS. I must admit its quite an ordeal, but the CMS give me a great adventure and nice time of development. It was an ordeal for me to learn some new basic scripting such as xslt, javascript, css and so on, tough I must say its fun and rewarding to learn them. Now I want to learn some php and CMS Joomla to expand my knowledge, one of my friend whose maintain this site ( http://kpud-lumajangkab.go.id/) could be kind enough to help me :D

maybe some time later I will share what I have learnt with all of you.

Posted by: Arimas Artadi | July 21, 2010

Hello Worlds Again :)

Selamat pagi dunia.

Setelah lebih dari beberapa tahun saya menghilang dari dunia blog, sekarang saya putuskan untuk membagi ilmu dan pengalaman saya melalui blog ini lagi.
Sekian dulu entry saya kali ini.

Posted by: Arimas Artadi | September 20, 2007

Beres2 Kompi

sebenerna udah agak lama sih, tapi nggak apa2 kan. 

akhirnya setelah sekian lama komputerku siap untuk dipakai kuliah n kerja lagi :D Read More…

Posted by: Arimas Artadi | September 2, 2007

How To Create Custom Properties in dotNet C#

creating custom properties is one of many things that I learned while taking APL class last semester. . .

in this post I will share my knowledge.. I hope this post will be worthy enough for all of you

Read More…

Posted by: Arimas Artadi | September 1, 2007

Akibat klo sering pake earphone

ini adalah cerita sewaktu menjalani KaPe di suatu perusahaan (dirahasiakan).

Yang namanya Arimas (me?) itu suka banget ndengerin lagu, apa jadinya klo arimas kerja dikantor selama 9 jam lebih?

Lama2 pingin dengerin musik juga ya, nylakan musik ahh…

nah klo dirumah bisa aja nyetel musik pake suara keras.. Disini? bisa sih, tapi mau dimarahi ? :-p dengan sangat senang terpaksa hrs pake earphone kan…

jadi deh.. selama 1 bulan lebih aku pake earphone lbh dari 6 jam (nggak aku hitung… sumpah!) sehari…

Read More…

Posted by: Arimas Artadi | August 31, 2007

Gonta-ganti theme

he he

bagi kalian yang sempat mengakses blog yang masih rada (sangat) kosong ini (entah iseng ato nyasar :-P), mungkin kalian sempat menjumpai blog ini dengan macam2 theme.. :)

 well, itu karena aku (?) lagi coba2 theme yang bagus (menurutku lho), salah satu kebiasaan burukku adalah aku sulit memutuskan (bayangkan untuk milih theme aja sampai 20 menitan, itu-pun karena pilihannya nggak banyak :D).

Read More…

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.